WIE IS MANOVEMENT?

Manovement is een samenwerkingsverband van vier ondernemers.
Wij zijn vanuit onze eigen onderneming én vanuit Manovement actief op het gebied van adoptie, security, change management, communicatie en educatie.

Wij willen zodanig ondernemen dat we daarbij mensen in hun werk een beetje gelukkiger maken, inclusief onszelf.

Op basis van onze werkervaring, opleiding, kennis en kunde hebben wij ons gedachtengoed gecombineerd in een aanpak, die wij Manovement noemen.

Dirk Huckriede, PhD
Dirk Huckriede, PhDpartner
Dirk heeft een achtergrond in wetenschap en onderzoek en heeft als manager van IT-organisaties expertise opgebouwd in business/IT veranderprocessen. Hij ontwerpt daartoe een duidelijke communicatie strategie die hij vervolgens realiseert met visuals, animaties, infographics, korte films, foto’s, teksten, presentaties, podcasts en voice-overs.
Daarnaast is Dirk een resultaatgerichte consultant, coach, docent en examinator. Hij is beschouwend, analytisch, pragmatisch en sterk gericht op kwaliteit en plezier in het werk. Hij is verbonden aan een aantal business schools en is daar (kern)docent business information.
Myriam Zwerver, MSc
Myriam Zwerver, MScpartner
Myriam is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als change manager. Sindsdien is ze werkzaam in de ICT in verschillende rollen; van beheer, informatie analist, product owner naar architect. Ze heeft vele jaren ervaring op gebied van het vaststellen van de visie, configuratie, implementatie en adoptie van Microsoft Office 365. Haar kracht is het enthousiasmeren van alle lagen van de organisatie en haar team voor IT en document management. Ze kan als geen ander, IT techniek combineren met de wensen van de business, zodat ICT toepassingen als echte business waarde wordt ervaren.
Alet Brolsma, MSc, MA
Alet Brolsma, MSc, MApartner
Alet brengt mensen in beweging. Als afgestudeerd arbeidssocioloog en communicatiewetenschapper doorgrondt zij heel goed mensen en teams. Zij voelt feilloos aan hoe iemand in de wedstrijd zit en is een kameleon die mensen onbewust laat nadenken over de nieuwe manieren van werken. Met een frisse blik kijkt Alet naar bestaande processen waarbij ze altijd op zoek is naar verbeterpunten en logische verbeteringen voorstelt. Alet is een natuurtalent in het overbrengen van een heldere boodschap en maakt daarbij naadloos de aansluiting met de hedendaagse ICT technologie.
Eddy Veldboer, BSc
Eddy Veldboer, BScpartner
Eddy is afgestudeerd ontwerper van netwerk infrastructuren en heeft meer dan 10 jaar ervaring als migratie consultant van Microsoft producten. Hij beheerst verschillende rollen op het gebied van beheer, technisch projectmanagement en teamcoördinatie en heeft als subject matter expert voor Office 365 verschillende diensten ontwikkeld. De passie van Eddy is het helpen van organisaties bij het beveiligen van de Office 365 omgeving en het ondersteunen van de adoptie van productiviteitstools. Hij helpt jou de organisatie uit te leggen wanneer je nu welke tool het beste kunt gebruiken en hoe je daarmee veilig – zowel in- als extern – informatie deelt.