MANOVEMENT PODCASTS

Beluister onze podcasts op Spotify

PODCAST #01 — 8 december 2019

Over de Office 365 Security Health Check, een door Eddy Veldboer samengestelde controle op de security instellingen van Microsoft 365.

Het levert jou een dashboard op met daarin de belangrijkste adviezen en bijbehorende urgentie. Deze check gaat (veel) verder dan de standaard tools die voorhanden zijn.

PODCAST #02 — 17 februari 2020

Over de 10 principes die ten grondslag liggen aan de Manovement veranderaanpak.

Jouw organisatie inrichten op basis van deze principes zorgt voor digitaal vaardige medewerkers die onderling prettig digitaal samen werken.

PODCAST #03 — 13 juni 2020

Over de ‘basis’ variant van het Microsoft Teams Ondersteuningspakket dat Manovement heeft ontwikkeld om jouw organisatie écht op weg te helpen met Microsoft Teams.

Het ‘waarom’ van Teams wordt verbonden aan het ‘hoe’ bij het gebruik ervan. Het stelt  jou in staat eenduidig uit te leggen hoe je alles uit  Microsoft Teams haalt.

PODCAST #04 — 14 juni 2020

Over de veranderingen die Manovement voorziet in het moderne, digitale samen werken ná de coronacrisis.

Waar komt het straks op aan,  als medewerker en/of  leidinggevende? We ervaren nu de lusten en de lasten van het werken op afstand. Manovement geeft inzicht en tips!

PODCAST #05 — 22 april 2022

Over de Manovement Kookworkshop waarin we ‘andersom’ werken in vergelijking met de meeste adviesbureaus op het gebied van Microsoft 365.

Hoe je als organisatie het meest haalt uit de tools die in de gereedschapskist van Microsoft 365 zijn verzameld. Niet door alles uit te leggen. Wel door te werken met jouw use cases.

PODCAST #06

Binnenkort volgt hier een nieuwe podcast