Welkom op de grootste webshop voor digitaal samenwerkend Nederland! 

Wij zijn Manovement, een samenwerkingsverband van vier zelfstandig ondernemers.  Wij begeleiden organisaties met de digitale transformatie, tot en met het gebruik van digitale middelen. Ook digitale veiligheid is hierin een heel belangrijk onderwerp. Samen hebben we jarenlange ervaring op veel verschillende vakgebieden en specialismen.   

Manovement pakt het nét op een andere manier aan. We helpen jullie namelijk om zelf aan de slag te gaan! Hiervoor hebben wij verschillende producten ontwikkeld. We hebben al onze kennis en kunde samengebracht in verschillende producten. Hiermee kunnen jullie zelf – en soms met een beetje hulp van ons aan de slag met jullie eigen digitale transformatie! 

Onze grootste troef is dat je met behulp van onze producten zelf in staat bent om – bijvoorbeeld – Microsoft Teams succesvol te implementeren. Wij geven jullie hiervoor de juiste handvatten en jullie krijgen gerichte training van Manovement. Ons doel is dat jullie niet afhankelijk worden van ons, zoals dat bij de meeste consultancy bedrijven wel het geval is: “We leveren geen mensen, we hebben al wat!” 

Ben je nieuwsgierig geworden? Kijk in onze webshop naar de producten die we voor jou hebben ontwikkeld!